IJsbereiding

Wij maken diverse soorten ijs. Het roomijs maken wij volgens de klassieke methode à l`Anglaise. Het ijs wordt gemaakt van verse gepasteuriseerde melk van onze eigen koeien. Ons ijs wordt gemaakt zonder emulgatoren en kleurstoffen, maar wel met gepasteuriseerd eigeel en natuurlijke verdikkingsmiddelen. Verder bestaat ons assortiment uit sorbet-ijs, gemaakt van vers fruit en geschikt voor mensen met een koemelk-allergie.  Ook maken wij   yoghurt-ijs   en   Diabetes-ijs   in  diverse  smaken.  Er  zijn  ongeveer   30 verschillende smaken verkrijgbaar. De ijsverpakking varieert  van  1  persoonsijsbekers,  1/2  liters,  liters, 2 1/2 liters tot 5 literbakken.

Het is mogelijk om op ons terras te genieten van een lekker ijsje! Naast de 1 persoonsijsbekers hebben wij in de zomer ook een schepvitrine en is het mogelijk om een hoorntje of ijscoupe te nemen met zelf gekozen smaken ijs.
Wij verkopen het ijs, in diverse verpakkingen, in onze ijswinkel. Maar daarnaast leveren wij ons ijs ook aan horeca in de omgeving.

Ga naar: IJssoorten